Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Râzi tu, Rizea!

Îl durea pe Rizea la bască de acuzaţiile aduse de Comisia Europeană, cum că el (de fapt, agenţia condusă de Rizea) a deturnat milionul de euro, făcându-l probabil pierdut prin buzunarele şmecherilor de partid şi de stat. Mai mult decât atât, atunci când a fost întrebat cum explică faptul că europenii îi impută nereguli grave în gestionarea fondurilor europene, deputatul Rizea a băgat-o pe aia cu "este un atac politic".

Bre, ştii ceva? Poa' să fie şi mama atacurilor politice, să fie mâna lui Băsescu, a lui Kovesi, a lu' Terente, puţin îmi pasă. Relevant mi se pare că neregulile există, iar Rizea are de dat explicaţii, eventual cu avocatul lângă el şi uşa de celulă larg deschisă. Când îi aud pe ăştia că invocă nu ştiu ce conspiraţii politice, mă apucă nebuneala. De parcă ăia de la Comisia Europeană, Băsescu sau Kovesi (ultimii doi nici nu erau la putere, în 2003) l-ar fi pus pe Rizea să facă pierdut un milion de euro, să-l pună la temelia vilei lui.

Nu e cazul să ne facem iluzii că i se va întâmpla ceva lui Rizea. România va trebui să plătească din bani publici milionul de euro făcut dispărut de Rizea şi de ceilalţi subalterni ai lui de la agenţia aia pentru tineret şi sport, aşa că, în final, tot fraierii de contribuabili vor achita nota de plată. Ideal ar fi ca statul român să se îndrepte apoi cu acţiune în instanţă împotriva lui Rizea şi să îi impute milionul de euro. Căci el a greşit, el trebuie să plătească, nu oamenii care încă mai au serviciu în ţara asta. Dar, evident, nimeni nu se va obosi să recupereze niciun leu de la Rizea. Singura speranţă este ca, în 2012, când or avea loc alegeri parlamentare, deputatul Rizea să fie arătat cu degetul şi chestionat non-stop când are de gând să aducă milionul ăla de euro de acasă, căci nişte domni de la Comisia Europeană tot întreabă de aceşti bani. Şi poate aşa va scăpa naţia de acest Rizea, că antipatic îmi mai este!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii