Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Purtătorul de cuvânt al lui Ponta, despre un ziarist: «Ce plăcere să-l execut electric!»

Un nou scandal la Palatul Victoria. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a lansat un atac foarte dur la adresa jurnaliştilor pe care i-a catalogat drept „anti-guvernamentali", dând exemplul unui ziarist Gândul, pe care nu l-a numit, dar despre care spune că l-a „executat electric" cu plăcere, blocându-l pe Facebook, pe motiv că „făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină".
„Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi", a comentat el. Pornind de la jurnalistul ziarului menţionat, purtătorul de cuvânt al Guvernului s-a dezlănţuit.
"Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care şi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar înainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi", este postarea integrală de pe Facebook a purtătorului de cuvânt al Guvernului.

Palada recidivează

Câteva ore mai târziu, Palada a postat, tot pe pagina sa de Facebook, şi un atac la B1 Tv şi jurnalista Sorina Matei: "Spuneţi-le la obiectivii şi politicoşii de la B1 TV că în nicio situaţie nu se face să suni pe cineva şi să-l bagi direct în direct. Mai ales la 10 jumătate seara, în zi de sărbătoare, când tot omul e cu familia. Sorina (jurnalista Sorina Matei, n.r.), ai reuşit performanţa să urci pe noi culmi de abjecţie. În rest, o seară faină: The Avengers. Ceea ce vă doresc şi vouă, distinşi anti-guvernamentali. PS: mesaj de la Andra: <frate, ne uităm şi noi la film?>"

Ponta, ca de obicei: Nu cunosc, nu pot să spun

Întrebat despre postări, premierul Victor Ponta spus: "Necunoscând, îmi este imposibil să vă spun". Şeful Guvernului a declarat că încearcă să aibă o relaţie bună cu mass media şi cu toate cultele din România. "Am o relaţie bună cu toată lumea. Nu am discutat cu nimeni pentru că eu încerc să am o relaţie bună cu toată mass-media, cu toate cultele din România, cu toată lumea", a afirmat Ponta sâmbătă la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, întrebat dacă a discutat cu purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, despre postările acestuia pe Facebook.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii