Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pugilistul George Dan l-a învins, în primul meci, pe Dănuț Vătășoiu

* brăileanul antrenat de George Perțea și-a asigurat deja un loc pe podium la Cupa României, la categoria 81 kg, tineret

 

Miercuri, în prima gală din cadrul Cupei României la box, competiție rezervată categoriei de vârstă tineret, au fost programate 22 de meciuri, în două dintre acestea fiind angrenați și reprezentanții clubului organizator, CSM Brăila. Ambii brăileni au boxat în cadrul categoriei 81 kg. George Dan, de la grupa antrenorului George Perțea, l-a învins la puncte pe Dănuț Vătășoiu, din Slatina. După această victorie, brăileanul are asigurat un loc pe podium. Cel de-al doilea sportiv de la CSM Brăila, Adrian Ilie, a fost învins de Iura Cureleac de la Dinamo București.

În gala care s-a desfășurat joi după-amiază a boxat, la categoria 52 kg, Gabriel Nistor.

“În prima gală au fost meciuri atractive, unele dintre ele spectaculoase dar, din păcate, spectatorii nu au putut asista la ele. Dan s-a impus meritat la puncte și va juca vineri în semifinale, iar Ilie, care vine după o perioadă cam mare de pauză, a fost învins de campionul en titre”, ne-a declarat antrenorul Cristian Bălan.

Miercuri, la Cupa României, au fost programate 5 meciuri la seniori U22 și 22 la tineret.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii