Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD inainteaza inapoi

Cica pesedistii au comis acum acest congres inutil, si nu in aprilie 2007, asa cum era programat, pentru ca au simtit ei ca la anul vor avea loc alegeri anticipate, si au zis sa fie pregatiti sa preia Puterea. Or s-o preia, dar de un mare miner nichelat. Putin imi pasa mie ce se intimpla in interiorul PSD. Urmaresc insa modul in care baietii isi dau la gioale, ca sa ma mai rid si eu, sa ma bucur de raul altuia, ca sa zic asa. Duminica asta m-am bucurat ca Mitrea a luat-o in freza. Merita, gagiul! Ce misto e sa fii tradat de cei cu care ai furat atita amar de vreme din aceeasi farfurie! Insi care odinioara te luau cu "sefu" sau "domnu' ministru", care te incurajau sa tragi inca un tun, ca tara mai suporta, s-au coalizat acum impotriva ta si te-au lasat singur in fata hienelor de la DNA. Asadar, in curind, Miron Mitrea s-ar putea sa aiba soarta lui Adrian Nastase, pe care l-a vindut procurorilor, dindu-le date si indicii despre drumul termopanelor din China.
Ajungem si la Iliescu. E clar, marele activist de partid scolit la Moskova nu mai are nici o sansa. A ajuns chirias in casa lui. Partidul pe care el l-a crescut dintr-o bucatica de carne are acum acte pe numele altora. Rus, Geoana, Corlatean si alti baieti care prin '98 nici nu stiau unde anume este sediul PSD au devenit acum mari proprietari. Bineinteles ca Iliescu a dovedit inca o data ca nu este altceva decit un mojic, in momentul in care a acceptat sa fie presedinte de onoare, fiind propus pentru aceasta functie chiar de cei care l-au matrasit la congresul precedent. Auzi la el, presedinte de onoare?! Un fel de titular al postului de roata de rezerva. Hai, il inteleg pe mos ca vrea sa i se spuna in continuare "domnule presedinte", dar "onoare" de la ce dracu' vine? De cita onoare mai poate fi vorba in interiorul PSD, in conditiile in care toata lumea tradeaza pe toata lumea? In calitate de presedinte, Iliescu va onora partidul cu toata fiinta lui, chestie care mi se pare de-a dreptul dezonoranta.
Despre Geoana ce sa mai zic? Am inteles ca a fost reales. Sincer, era mai bun dr. Oprescu! In cele 18 luni de cind conduce acest partid care, fie vara, fie iarna, guverneaza din umbra, Geoana nu a dovedit nimic. El face Opozitie, dar nu celor aflati la Putere, ci baietilor care inca mai viseaza sa reformeze PSD-ul. Sint sigur ca nu va reusi absolut nici o performanta notabila la viitoarele alegeri. Si asta pentru ca nu are stofa de lider. Este plat ca apa de la Billa, iar discursul lui gaunos nu are cum sa ridice PSD in sondaje. Personal, imi pare bine ca la congres s-a inregistrat un mare regres. Vreau sa-i vad in continuare pe pesedisti cum se maninca intre ei, cum se vind unii pe altii lui Basescu. Imi place sa cred ca in cele din urma, in PSD, singurul supravietuitor va fi Ion Iliescu, asta ca tot a declarat el ca din politica va iesi doar cu picioarele inainte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii