Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Proprietarul unei stâne de la Însurăței, omorât de un fulger

*bărbatul se pregătea de mulsul ovinelor în momentul în care a fost lovit de fulger * victima avea 42 de ani și era din localitatea Însurăței * polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

 

Vineri seară, când vremea capricioasă se „juca” cu județul nostru, un om a murit, după ce a fost lovit de un fulger, între localitățile Însurăței și Zăvoaia. Bărbatul avea 42 de ani și era proprietarul unei stâne din apropierea orașului Însurăței. Potrivit martorilor, acesta se pregătea să mulgă oile, alături de alți angajați. Descărcarea electrică luminoasă i-a fost fatală atât lui, cât și unei ovine pe care o ținea în mâini. Imediat după ce fulgerul l-a lovit, ceilalți angajați au încercat să-l atingă, pentru a vedea dacă mai trăiește, însă s-au retras imediat cum au simțit că încărcătura electrică a victimei îi pătrunde și pe ei.

La fața locului a sosit un echipaj medical, însă tot ce a putut face a fost să constate decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Polițiștii au efectuat cercetare la fața locului și au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii