Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Program încărcat pentru Tigres Sport Plus

• hocheiştii pregătiţi de Cătălin Geru vor participa la patru turnee rezervate categoriei de vârstă U10 • prima competiţie va avea loc la Bucureşti, pe 26 noiembrie • clubul brăilean continuă acţiunile de selecţie la Mol, în fiecare zi de luni până joi, între orele 17.30 – 18.30

 

Echipa de hochei U10 de la Cuza Sport se pregăteşte în această perioadă pentru patru mari turnee la care a fost invitată. Astfel pe 26 noiembrie Tigres Sport Plus vor lua startul la un turneu la Bucureşti, pe 2 şi 3 decembrie vor participa la alte două competiţii, la Cârţa şi la Gheorghieni. Ulterior, după o săptămână, mai precis pe 10 decembrie, hocheiştii pregătiţi de fostul mare sportiv Cătălin Geru vor fi prezenţi la Cupa “Ion Ţiriac” de la Bucureşti, unde de asemenea, vor fi prezente echipe puternice din campionatul intern la această categorie de vârstă.

“La toate aceste competiţii noi vom participa cu echipa de U10 deşi doar câţiva dintre sportivii noştri au împlinit vârsta de 9 ani. De aceea nici nu ne propunem rezultate notabile ci ne dorim ca echipa să crească valoric să formăm un lot omogen pe care apoi, la momentul potrivit, să ne bazăm în competiţiile oficiale. Deocamdată, noi participăm la turnee amicale dar să nu se creadă că aceste competiţii de pregătire nu se ridică la nivelul celor oficiale. Sunt turnee tari care ne sunt de mare folos”, ne-a declarat antrenorul Cătălin Geru.

Clubul Sport Plus va organiza în luna februarie 2018 o competiţie la Brăila, pentru a face propagandă hocheiului, însă până atunci gruparea sportivă brăileană organizează în fiecare zi, începând de luni şi până joi, la patinoarul de la Mol, între orele 17.30 – 18.30, acţiuni de selecţie la nivelul copiilor născuţi în anii 2009, 2010 şI 2011.

În altă ordine de idei, la începutul acestei luni, Tigres Sport Plus au participat la un turneu la Cârţa unde au avut prestaţii meritorii ţinând cont de faptul că, pentru prima dată, echipa brăileană a avut un portar echipat complet. Este vorba despre Dario Câmpeanu.

“La Cârţa, am disputat cinci meciuri, am câştigat cu 8-2 partida cu echipa Hockey Târgu Mureş apoi am pierdut patru meciuri, 3-5 cu Sfântu Gheorghe, 4-6 cu Progym Gheorghieni 2, 1-9 cu Madicsa Cârţa 2 şi 5-7 cu Sfântu Gheorghe 2. A fost pentru prima dată când echipa noastră a avut un portar echipat aşa cum o cere regulamentul, de aceea şi rezultatele au fost mai slabe. Dar acest copil, Dario Câmpeanu, are calităţi şi eu îi prevăd un viitor excelent în hochei. Dacă ar fi avut un pic de experienţă mai câştigam cel puţin un meci la acest turneu. Dar sper ca, printr-o pregătire adecvată, el să devină o piesă importantă în cadrul echipei noastre şi să facem o figură frumoasă la competiţiile care vor urma”, a mai spus antrenorul Cătălin Geru.

 
Categorie articol: 

Comentarii