Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Produse financiare la pachet, de la BCR

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat Pachetul de produse si servicii financiare Divers Plus BCR, destinat persoanelor fizice cu virsta cuprinsa intre 18 ani impliniti la momentul contractarii pachetului si 65 de ani (inclusiv).
Pachetul financiar este compus din 3 componente obligatorii. Un prim produs consta intr-un credit de nevoi personale Divers Extra BCR (in lei) cu dobinda revizuibila semestrial sau Divers Super BCR (in euro sau dolari). Creditul se acorda pe termen mediu sau lung si este in suma de minimum 3.000 RON (echivalent euro/dolari). Un al doilea produs consta intr-un certificat de asigurare de viata emis de BCR Asigurari de Viata. Certificatul este oferit gratuit de catre banca, ratele de prima fiind achitate de catre banca si clauza suplimentara de exonerare de la plata ratelor de credit in caz de somaj emisa de BCR Asigurari de Viata - ratele de prima fiind achitate de catre client. Cea de a treia componenta din cadrul pachetului este un card de debit BCR Maestro/ BCR Visa Clasic/ BCR Visa Electron/ BCR Visa Electron Euro.
Pachetul financiar are, in plus, doua componente optionale: descoperit de cont de maxim 6 salarii nete acordat prin intermediul cardurilor de debit in lei BCR Maestro / BCR VISA Clasic / BCR VISA Electron si Mobile Banking.
Componentele optionale pot fi obtinute de catre client si dupa contractarea pachetului, prin completarea documentatiei specifice stabilite prin reglementarile interne.
Clientii care achizitioneaza pachetul Divers Plus BCR beneficiaza de costuri avantajoase la creditul din cadrul pachetului. Astfel, pentru creditul in lei (Divers Extra BCR) banca practica o dobinda activa redusa cu doua puncte procentuale fata de oferta standard, prin reducerea marjei de produs. Pentru creditul in valuta Divers Super BCR (in euro sau dolari) banca practica o dobinda activa redusa cu 1,75 puncte procentuale fata de oferta standard, tot prin reducerea marjei de produs.
Banca va mentine nivelul marjei de produs aferenta creditului Divers din cadrul pachetului pe toata durata creditului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii