Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Probabil cea mai stupidă moarte din ultimul deceniu. Cum a murit un cioban la vârsta de 102 ani. Nu era bolnav, chiar era bun de muncă

Ştefan Gros, ciobanul care şi-a făcut prima dată carte de muncă la vârsta de 90 de ani, a murit, în urmă cu 5 zile, într-un accident stupid. Nea Ştefan avea 102 ani şi voia să muncească în continuare, ba chiar cu acte legale, că altfel nu insista să aibă carte de muncă la vârsta la care alţii încasează pensii speciale de mai bine de 40 de ani.

Moartea ciobanului Ştefan Gros, din judeţul Hunedoara, este atât de stupidă încât pe alocuri ar putea fi considerată amuzantă. Însă, probabil doar mâna destinului...

Adică trăieşti 102 ani, supravieţuieşti celui de-al doilea război mondial, foametei din ’47, colectivizării lui Ceauşescu şi reuşeşti să treci cu bine şi peste perioada sălbatică de după 1990, însă sfărşeşti călcat de un tractor.

Nea Ştefan Gros a fost călcat de un tractorist, undeva la stână, care a dat cu spatele şi nu s-a asigurat la timp. Bătrânul a murit pe loc.

“Nea Ştefan a murit, a trecut din lumea aceasta. Nu pentru că era bătrân, deşi avea 102 ani, nici pentru că era bolnav, în această perioadă a îmbolnăvirilor de tot felul, ci dintr-un accident stupid. Am înţeles că un tractor de la stână, undeva prin jud. Arad, unde în ultimul timp îl ajuta pe fiul dânsului la oi, a dat cu spatele peste dumnealui fără să îl observe. Acolo i-a fost scris să moară”, a anunţat cineva pe Facebook.

Chiar că este aiurea. Omul ăsta încă muncea la 102 ani. Auziţi, cică mergea să îl ajute pe fiul său la stână, undeva în judeţul Arad. Şi acolo nu a fost răspus de vreo boală, nici măcar de coronavirus, ci a sfârşit călcat de un tractorist care dădea cu spatele. (Highlander Până La Moarte)

 
Categorie articol: 

Comentarii