Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Proaspăt eliberat din închisoare, s-a dezbrăcat pe stradă și s-a năpustit asupra unei femei

* tânărul de 23 de ani doar ce fusese eliberat din Penitenciarul Tulcea * imediat după agresiunea sexuală, polițiștii l-au identificat și l-au dus la Spitalul de Psihiatrie Brăila * astăzi judecătorii l-au trimis, din nou, în spatele gratiilor pentru 30 de zile

 

Scene rușinoase în plină stradă, vineri, în municipiu. Un tânăr, care abia fusese eliberat, joi, din Penitenciarul Tulcea, se întoarce în spatele gratiilor. Vineri seară, acesta s-ar fi dezbrăcat în pielea goală și s-a năpustit asupra unei femei. Aceasta a reușit să scape și a chemat imediat poliția. Oamenii legii l-au identificat pe agresor și l-au dus la Spitalul de Psihiatrie Brăila, unde a rămas internat până ieri. Ulterior, bărbatul a fost externat și luat din nou în custodie de polițiști. Procurorii au mers cu el direct la Judecătoria Brăila, unde au cerut reținerea pentru 24 de ore, cerere care a și fost aprobată. Peste noapte, agresorul a fost „cazat” la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, iar astăzi dimineață a fost, din nou, dus în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cererea procurorilor a fost aprobată de instanță, iar bărbatul se va întoarce în spatele gratiilor, pentru cel puțin o lună.

Agresorul fusese condamnat în urmă cu doi ani pentru tâlhărie. Acum, acuzațiile care i se aduc sunt agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii