Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prins băut la volan, s-a folosit de identitatea fratelui său

La data de 3 septembrie, ora 19.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila l-au oprit în trafic, la intersecţia străzii Plantelor cu strada Abatorului, pe Marian M. (39 de ani), din comuna Cazasu, în timp ce conducea autoturismul personal.
Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că avea în aerul expirat 0,33 mg/l alcool pur. Fiindu-i solicitate documentele personale şi ale maşinii, pentru a-i fi aplicată sancţiune contravenţională, acesta a afirmat că nu le are asupra lui, ba mai mult s-a folosit de identitatea fratelui său.
Poliţiştii au continuat verificările şi, la data de 4 septembrie, au constatat că fratele persoanei depistate nu a avut nicio legătură cu cele întâmplate şi că Marian M. a condus autoturismul "Cielo". El avea permisul de conducere anulat din data de 14 aprilie 2015, prin hotărâre judecătorească - fusese şi condamnat la închisoare cu suspendare pentru că a condus sub influenţa alcoolului, după cum se arată pe site-ul instanţei.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere şi fals privind identitatea.

 
Categorie articol: 

Comentarii