Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prinţul William şi ducesa de Cambridge vor avea un al doilea copil

Prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine de Cambridge, vor avea un al doilea copil, a confirmat casa regală britanică. Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013, potrivit bbc.co.uk.
Potrivit unei declaraţii oficiale, Regina Elisabeta şi membrii familiei regale sunt încântaţi de vestea că ducesa de Cambridge şi prinţul William aşteaptă al doilea copil. Ca şi în cazul primei sarcini, ducesa are stări de rău dimineaţa şi este îngrijită de medici la Palatul Kensington, potrivit BBC online.
Şi primul ministru britanic, David Cameron, a scris pe Twitter că este "încântat de vestea cea bună".
Prinţul William şi Kate s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, după ce el o ceruse de soţie cu jumătate de an mai devreme, cu ocazia unei vacanţe în Kenya. În octombrie 2010, prinţul i-a oferit inelul de logodnă al mamei sale, prinţesa Diana. Căsătoria lor grandioasă, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa camerelor video ale presei din lumea întreagă, o lume fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii