Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prinşi la furat de porumb şi buşteni

În ziua de 26 septembrie, un gălăţean a sesizat lucrătorii din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Rurală Surdila Găiseanca cu privire la faptul că a surprins o persoană care îi fura porumb ştiuleţi de pe o solă situată în extravilanul localităţii. La faţa locului, poliţiştii au depistat un bărbat din oraşul Făurei, asupra lui fiind găsit un sac din rafie care conţinea 11 ştiuleţi de porumb. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru furt.

În dimineaţa zilei de 27 septembrie, un agent al Poliţiei Locale Brăila, a sesizat ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului despre un alt furt. Acesta a precizat că, în timp ce efectua serviciul la o fostă unitate militară în municipiu, a surprins doi bărbaţi care încărcau într-o autoutilitară mai multi buşteni. La faţa locului, poliţiştii au efectuat verificări şi au stabilit că din incinta unităţii dezafectate au fost sustraşi 12 butuci (circa 1,5m³ masă lemnoasă), găsiţi abandonaţi lângă o maşină situată pe Aleea Lebedei. S-a stabilit că principalii suspecţi ai faptei sunt doi bărbaţi de 36, respectiv 29 de ani, ambii din Brăila.
Bunurile sustrase au fost predate reprezentanţilor unităţii păbugite şi celor doi li s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Categorie articol: 

Comentarii