Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prinşi de poliţiştii de frontieră cu căruţele încărcate cu lemn furat

• trei bărbaţi au tăiat 5 metri steri de frasin, de pe malul drept al Dunării şi folosit o barcă din tablă pentru a traversa fluviul cu prada • doar ce terminaseră de încărcat lemnele în două căruţe, când au fost surprinşi de Poliţia de Frontieră

 

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră brăileni, au depistat pe malul stâng al fluviului Dunărea, în timp ce patrulau cu o ambarcaţiune tip Onix, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 48 de ani, care transportau, cu două atelaje hipo, cantitatea de 5 metri steri material lemnos, esenţă frasin. Lemnul fusese tăiat de pe malul drept al Dunării, iar pentru traversarea fluviului s-a folosit o barcă din tablă.

Bărbaţii nu au putut prezenta documente justificative pentru lemnul transportat, recunoscând că l-au tăiat de pe malul Dunării, fără aprobarea autorităţilor competente.

Materialul lemnos, în valoare de 620 de lei, a fost predat Ocolului Silvic Lacul Sărat, iar pe numele celor trei persoane poliţiştii de frontieră brăileni efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Categorie articol: 

Comentarii