Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prinşi cu lemne furate

* doi bărbaţi din comuna Râmnicelu au sustras 14 arbori, din specia salcâm, pe care îi transportau cu o căruţă * poliţiştii le-au ieşit în drum şi îi cercetează pentru furt

 

 

Doi bărbaţi din comuna Râmnicelu s-au apucat de furat salcâmi. La data 13 februarie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Râmnicelu, împreună cu un reprezentant al Ocolului Silvic Ianca, au acţionat pentru depistarea persoanelor care sustrag material lemons.

Cu această ocazie, la ora 13.30, i-au depistat în flagrant pe doi bărbaţi, în vârstă de 31 de ani, ambii din satul Constantineşti, comuna Râmnicelu, care ar fi sustras cu ajutorul unui atelaj hipo 14 arbori din esenţa salcâm.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că aceştia ar fi fost tăiaţi dintr-o solă situată în extavilanul comunei Râmnicelu. Întreaga cantitate de material lemnos, respectiv 1,5 metri cubi, a fost confiscată şi înapoiată persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de material lemnos.
Categorie articol: 

Comentarii