Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primul derby al turului se deruleaza la Braila

Astazi, de la ora 17.00, HC Dunarea, ocupanta locului al treilea in clasament si campioana en titre Oltchim disputa in sala Polivalenta derby-ul etapei a patra a turului Ligii Nationale.
In tabara gazdelor nu sint probleme de sanatate astfel ca profesoara Alexandrina Soare va putea conta pe toate titularele.
"Asa cum se asteapta toti, va fi un meci foarte greu pentru noi. Oltchim s-a mobilizat intotdeauna cind a venit la Braila si probabil ca o va face si in acest meci insa si noi ne-am pregatit si speram ca vom da o replica pe masura valoroasei noastre adversare. Vom incerca sa ne ridicam la inaltimea cerintelor minunatilor nostri suporteri si a sponsorilor care ne sustin", a declarat Alexandrina Soare.

Apel la spectatori

Conducerea clubului HC Dunarea asteapta cit mai multi suporteri la meciul pe care formatia braileana il va sustine astazi in compania campioanei nationale, Oltchim Rm. Vilcea.
Este un meci important si ca de fiecare data adevaratii suporteri braileni pot da aripi jucatoarelor noastre. Elevele Alexandrinei Soare doresc la rindul lor ca la ora jocului, ora 17.00, sala Polivalenta sa fie neincapatoare, suna comunicatul trimis redactiei noastre de catre conducerea gruparii brailene.

Patru titulare de la Oltchim au probleme medicale

De mai bine de o saptamina patru dintre jucatoarele titulare ale Oltchimului, Steluta Luca, Ramona Maier, Roxana Cherascu si Roxana Gatzel se confrunta cu probleme medicale. Ele au urmarit din tribuna meciul disputat pe teren propriu runda trecuta si probabil ca nu vor evolua nici in acest joc. Cu toate ca nu se afla in plenitudinea fortelor, Vali Ardean a jucat in meciul cu HCM Buzau si va face deplasarea si la Braila.
Accidentarile din lotul campioanei l-au determinat pe antrenorul Gheorghe Tadici sa apeleze la jucatoarele tinere pe care le-a promovat de la echipa de junioare, Adriana Tacalie si Daniela Babeanu.

Tomis Constanta - HCM Hidroconcas Buzau
HC Dunarea Braila - Oltchim Rm. Vilcea
CSM Cetate Deva - CSM Sf. Gheorghe
Otelul Galati - HCM Baia Mare
Rapid CFR Bucuresti - Rulmentul Urban Brasov
"U" Jolidon Cluj - HC Zalau
HCM Roman sta.
Categorie articol: 

Comentarii