Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul Galatiului acuza: Braila exporta maidanezi in orasul vecin

Primarul Galatiului, Dumitru Nicolae, este de parere ca de vina pentru numarul mare de maidanezi din orasul sau ar fi si administratia vecina, adica cea braileana. In acest context, edilul sef din orasul vecin a declarat, intr-o conferinta de presa, ca orasul Galati a ajuns la un numar de 12.000 de ciini comunitari si cu "ajutorul" municipalitatii brailene, care plateste oameni sa "exporte" patrupede in localitatile invecinate.
Intrebat ce parere are despre afirmatiile omologului sau galatean, primarul Constantin Cibu le-a calificat drept "povestiri fantastice" si s-a aratat mai degraba amuzat decit deranjat de acestea. "Nici nu stiu ce comentariu sa faci la astfel de declaratii. In afara de faptul ca este atit de hilar incit nici nu ma pot abtine din ris, nici nu stiu ce sa zic. Adica cum Dumnezeu sa facem noi asa ceva? Pai, nici nu am fi avut cu ce sa ii transportam, ca noi nu am mai avut masina... stiti situatia de la noi, deci cu ce sa ii transportam?... Sau cu ce bani sa ii platim pe transportatori?", a declarat Cibu. Primarul a avansat totusi ideea ca patrupedele ce afiseaza un aer brailean prin municipiul vecin sa fie totusi autohtone: "Eu am auzit ca cei din combinatul siderurgic de la Galati au contractat o firma de specialitate sa le stringa ciinii de acolo. Si eu am auzit niste zvonuri ca de fapt aia le dau drumul in municipiu in loc sa ii stringa, asa cum ar trebui. Deci ar fi mai bine ca cei din conducerea municipalitatii galatene sa verifice acest aspect inainte de a ne acuza pe noi pe nedrept. Acum ce sa zic, daca domnul primar din Galati gaseste vreo masina de Braila plina cu ciini, sa o sechestreze, sa ii aresteze, sa le faca ce vrea el... dar tare ma indoiesc de asa ceva. E incredibil ce pot spune unii".
Pe de alta parte, trebuie precizat ca exista si unii braileni care cred ca galatenii aduc ciini la noi, cu masinile, noaptea, si ii abandoneaza in zona Vidin - Progresul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii