Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prima mansa a dublei amicale se deruleaza astazi, in sala Polivalenta

Astazi, de la ora 11.00, formatia braileana sustine o partida de verificare in compania unei echipe infiintate in aceasta vara si care va activa in Divizia A, CSM Slobozia.
HC Dunarea ar fi trebuit sa joace miercuri la Rapid, insa formatia bucuresteana a renuntat la acest amical, pe motiv ca sala in care isi disputa meciurile este in renovare. In partida de astazi va fi vazuta la lucru si jucatoarea de la Dunaferr, Zsuzsanna Lovasz, care poate evolua atit ca extrema cit si ca inter.
Va fi cu siguranta un meci in care Marinela Patru va folosi jucatoarele care au evoluat mai putin in celelalte teste de verificare.

CSM Slobozia, in primul ei an competitional

Echipa de senioare CSM Slobozia s-a inscris in aceasta vara in Divizia A. Antrenorii gruparii sint Marian Simion si Emilia Simion, doi tehnicieni care in timp au avut rezultate bune la nivelul junioarelor de la Clubul Sportiv Scolar Slobozia.
CSM-ul a demarat pregatirile pe datade 21 iulie, iar la inceputul lunii august a efectuat doua cantonamente, unul la Predeal,
al doilea la Mamaia.
Lotul formatiei din Slobozia cuprinde 18 jucatoare, o parte provin de la Clubul Sportiv Scolar din localitate, altele de la cluburi din tara: Andreea Tilvaru, Mariejane Kada, Jeni Dragan, de la Rapid Bucuresti, Elena Popovici, Lidia Goanta, de la CSS 5 Bucuresti, Beatrice Oprea, Ioana Mazilu, de la Colegiul Tehnic Media Bucuresti, Simona Striblea, Alexandra Draghia, de la CSS 4 Bucuresti, Raluca Bacauanu, de la CSS 1 Constanta, Alina Baciu, de la Otelul Galati, Mihaela Stanciulescu, Alexandra Stefan, de la Tomis Constanta, aceasta din urma fiind formata la CSS Slobozia, Alexandra Preda, de la CSM Ploiesti, Irina Simion, Cristina Serban, Elena Margarit si Ionela Chiru, de la CSS Slobozia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii