Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Premiera pentru mediul de afaceri brailean: afaceri si IT&C

Joi, 22 septembrie, in Sala Mare a Prefecturii Braila, Agora Media, cu sprijinul Prefecturii Braila si al Primariei Municipiului Braila, organizeaza o conferinta dedicata imbunatatirii activitatii firmelor cu ajutorul tehnologiei informatiei. Conferinta SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile) se adreseaza decidentilor din companiile locale, atit in domeniul afacerilor, cit si in domeniul sustinerii infrastructurii informatice.
Partenerul principal al evenimentului de la Braila, din 22 septembrie, este compania Orange. Partenerii evenimentului sunt Cabinetul Calin Tatomir, Trend Computers, Softwin.
Evenimentul este structurat pe trei directii convergente: managementul informatiei in afaceri, infrastructuri de comunicatii, respectiv informatizarea administratiei publice. De asemenea, se va lua in discutie problematica solutiilor de finantare a afacerilor si a achizitiilor de tehnologie, in cursul careia vor fi prezentate posibilitati de obtinere de fonduri Phare si World Bank, de finantari nerambursabile de la Guvernul Romaniei atit pentru IMM cit si pentru alte tipuri de companii din diferite industrii.
Programul de evenimente SOLEPAD lansat de catre Agora Media se adreseaza managementului din Romania, ca raspuns la o cerere din ce in ce mai mare de solutii si aplicatii care sa ajute in luarea deciziilor si in conducerea eficienta a afacerii. Realitatea a demonstrat ca o afacere poate fi administrata mai eficient si mai usor folosind tehnologia informatiei. De la banalul e-mail si pina la o aplicatie complexa, instrumentele de software ne usureaza si viata de zi cu zi, dar mai ales activitatea la birou.
Participarea la evenimentele SOLEPAD este cel mai eficient mod de a fi la curent cu cele mai potrivite solutii si aplicatii pentru afacerile din Romania.
In acelasi timp, participarea la evenimentele SOLEPAD este cel mai eficient mijloc de a cistiga noi parteneri, de a face noi afaceri.
Scopul SolePAD este de oferi participantilor solutii de business pentru accelerarea timpilor de reactie ai companiilor la miscarile pietei, la cerintele clientilor, la constringerile fiscale si financiare. SolePAD este practic un "tirg" business-to-business dedicat vitaminizarii firmelor in ascensiune.
Mai multe informatii legate de conferinta SolePAD puteti gasi accesind www.solepad.ro. (Eugen SECMEREAN)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii