Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pregătiri pentru Festivalul de folclor de pe Esplanada Dunării

• cea de a  XIV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării se va desfăşura în perioada 24-26 iulie 2020

 

Consiliul Judeţean Brăila, Primăria Municipiului şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale  se pregătesc pentru organizarea celei de a  XIV-a ediţii a Festivalului Internaţional de Folclor Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării. Manifestările se vor desfăşura pe Esplanada Dunării, în perioada 24 - 26 iulie, de la ora 19.00, iar în recital vor participa solişti de muzică populară îndrăgiţi de publicul brăilean.

Vineri, 24 iulie 2020, vor susţine recitaluri Silvia

Timiş, câştigătoarea ediţiei 2019 şi Viorica Macovei.

Sâmbătă, 25 iulie 2020, de la ora 19.00, pe scena de pe Esplanada Dunării vor cânta Iulia Mihai - câştigătoarea premiului I al ediţiei 2017 - şi Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu.

Duminică, 26 iulie 2020, de la aceeaşi oră, după Gala Laureaţilor, în încheierea acestei ediţii, vor susţine recitaluri prezentatorii festivalului - Adina Roşca şi Cătălin Doinaş şi Dinu Iancu Sălăjanu.

Ca în fiecare an, concurenţii şi invitaţii la festival vor fi acompaniaţi de Orchestra Lăutarii din Republica Moldova, sub bagheta dirijorală a maestrului Nicolae Botgros.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii