Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Precum in cancer, asa si pe pamint

E naspa sa scrii despre un copil de 2 ani, bolnav de cancer. Dar asta e, oamenii se mai imbolnavesc, caci daca nu am capata nici o boala am fi vesnici si am ajunge sa ne batem cur in cur pe Pamint. Prin urmare, mai trebuie sa si murim. Acum depinde cind si cum ne vine rindul. Cind auzi insa de un copilas ca mai are un pic si da coltul, cum este cazul fetitei lui Liana Stanciu si a lu’ ala de la trupa Bere Gratis, parca iti vine sa dai cu pumnu-n geam. Atitia si-atitia bosorogi ajung la 80 de ani, ba mai au puterea sa iasa si in strada sa protesteze, iar un copil de 2 ani sta sa moara de cancer. Tocmai de asta este interesanta viata: pentru ca este nedreapta. Problema este ca acest caz, al fetitei bolnave de cancer, a nascut dispute intre doua madame, altfel foarte si extrem de celebre din cauza televizorului. Este vorba despre Mihaela Radulescu si Andreea Marin. Cred ca sinteti la curent cu faptul ca aceste doua, sanchi, dive, s-au certat pe seama donatiilor care s-au facut in contul fetitei pe care, apropo, o cheama Teodora. Raduleasca s-a oferit sa stringa bani pentru copil, iar Marin Banica jr. s-a cam ofticat pe tema asta. Si a facut tot acel circ la Realitatea TV, la emisiunea lui Robert Turcescu (care parca se caca pe el ca abordeaza numai subiecte serioase, nu tipice tabloidelor), ca Raduleasca i-ar fi refuzat banii, ca nu trebuie sa te dai mare prin ziare ca stringi bani pentru o cauza nobila.
Deci au ajuns doua inse, care nu s-au remarcat prin nimic la viata lor, sa ocupe buletinele de stiri si, implicit, agenda cetateanului. Si,
vedeti consecinta acestui fapt? Pina si noi am ajuns sa uitam de la ce ne-am luat si am lasat deoparte cazul fetitei de 2 ani, bolnava de cancer. E clar, sintem exact ca Raduleasca si Marin. Iar voua sa va fie rusine ca ati citit acest text de 2 lei pina la sfirsit!
Categorie articol: 

Comentarii