Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Povestea lui Harap Alb continuă în cel mai nou număr al revistei “HAC!”

• singura publicaţie profesionistă din România dedicată benzilor desenate a ajuns la numărul 28

 

 

A apărut un nou număr al revistei de benzi desenate “HAC!”, publicaţie care i-a transformat pe Harap Alb şi pe tovarăşii săi de aventuri în supereroi ce pot rivaliza lejer cu mult mai celebrii Superman ori Spiderman.

 

Pe un scenariu realizat de scriitorul Marian Coman, cu desene de Andrei Moldovan şi culori de Daniel Rosa Duran, “HAC!” continuă de mai bine de patru ani să ducă mai departe povestea lui Harap Alb într-un univers fantasy de extracţie românească.

 

Pe lângă “Harap Alb continuă”, numărul 28 al revistei mai conţine benzile desenate “Oul Pierzaniei” de Tudor Popa precum şi “Fergonautul” şi “Înăuntrul acesteia înafara celeilalte”, ambele de Viorel Pîrligras.

Şi universul TFB, o reinterpretare în cheie postapocaliptică a poveştii “Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”, continuă în revistă cu “Ordinul Efemeridelor”, o bandă desenată de Bogdan Chelaru pe un scenariu de Mihai Ionaşcu. La rândul său, Beniamin Vasile duce mai departe “Fluviul Şoaptelor”, o adaptare în stil manga a cărţii cu acelaşi nume. În plus, un nou episod din romanul în foileton “Haiganu. Furia Oarbă” de Marian Coman, a doua carte a Zeului Osândit.

 

“HAC!” este singura revistă profesionistă din România dedicată benzilor desenate. Apare în fiecare lună pe data de 15 şi poate fi găsită la chioşcuri, librării şi benzinării din toată ţara, dar şi pe www.supererou.ro, site-ul dedicat consumatorilor din comics din România.

 

Mai multe detalii, pe www.harapalbcontinua.ro

 
Categorie articol: 

Comentarii