Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Postul de inspector scolar general adjunct, scos la concurs

Intre 30 ianuarie si 14 februarie se fac inscrieri la Inspectoratul Scolar pentru concursul ce se va sustine in perioada 1 - 24 martie pentru postul de inspector scolar general adjunct. Acest post face parte din cele 61 scoase la concurs la nivelul intregului sistem de invatamint din: Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea si din municipiul Bucuresti. Acum, postul de inspector scolar general adjunct este ocupat cu delegatie de prof. Lucica Visalon.
Tot acum au fost scoase la concurs si 27 de posturi de director la Casa Corpului Didactic, insa nu si cel de la Braila, unde actualului director, Daniela Dima, ii va expira contractul de management in 2007.
Decizia Ministerului Educatiei este In conformitate cu prevederile Legii privind Statutul personalului didactic, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Ordinului ministrului privind aprobarea Metodologiei de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiilor de inspector scolar general/inspector scolar general adjunct din inspectoratele scolare si de director al casei corpului didactic.
Concursul pentru ocuparea acestor functii se organizeaza numai In judetele In care, In urma concursului organizat In luna decembrie a anului 2005, au fost declarati admisi si au fost numiti inspectorii scolari generali.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii