Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Posibil caz de crimă în Vărsătura. Cadavrul unui bărbat, găsit incinerat în propria-i curte

* cazul a fost anunțat la 112, vineri, în jurul orei 11.00 * cadavrul prezintă urme de combustie, semn că moartea a fost una violentă

 

 

Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii brăileni au fost alertați asupra unui posibil caz de crimă. O femeie în vârstă de 43 de ani, din Vărsătura, a sunat la 112 pentru a anunța că și-a găsit soțul mort, în curte. Polițiștii s-au deplasat imediat la locul indicat, iar pista că la mijloc ar fi vorba despre o crimă a pornit de la indiciile găsite: cadavrul prezenta urme de combustie și mai multe leziuni pe suprafața corpului. Cercetările sunt în desfășurare, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângăTribunalul Brăila, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul victimei.

Potrivit unor surse, se pare că bărbatul ar fi fost ucis chiar de socrul său. Inițial, victima ar fi fost înjunghiată, după care incinerată. Însă, ceea ce s-a întâmplat cu exactitate urmează a fi stabilit în urma anchetei polițiștilor și a procurorului de caz.
Categorie articol: 

Comentarii