Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ponta: Trebuie sancţionat prin lege "udrismul"

"Eu nu mă pot ridica la un nivel atât de elevat ca al doamnei Udrea şi al celorlalţi. Trebuie sancţionat prin lege udrismul pentru că există un fenomen: se taie bani de peste tot, că e austeritate, de la spitale, de la şcoli, de la pensii, ca să se dea bani la patinoare şi la telecabine pentru doamna Udrea. Eu le spun udrisme acestora", a spus Ponta.
Preşedintele PSD a comentat astfel afirmaţiile ministrului Dezvoltării, Elena Udrea, care a spus că Victor Ponta i-a "tratat" pe locuitorii dintr-o comună nemţeană cu mici şi bere pentru a le câştiga votul pentru un colegiu de deputat, adăugând că acesta l-a dat jos pe Marian Vanghelie ca să fie el "primul grătaragiu politic al ţării".
"Să nu mai poţi de râs! După ce i-a tratat pe alegătorii din comuna Tutilaţi cu mici şi bere în dulcele stil pesedist, Ponta i-a îndemnat pe aceştia să-i păcălească pe pedelişti - când aceştia vor veni cu pungi la ei, să le primească, dar să voteze cu reprezentantul USL. Pentru că, nu-i aşa?, votul obţinut cu pungi (că plase a dat destule PSD) este imoral şi ilegal. Trag de aici concluzia că doar micii şi berea gratis merită votul cetăţenilor, zahărul şi făina din pungă, nu!", scrie Udrea pe blog. "Şi atunci, de ce l-a dat jos Ponta jos de la şefia PSD Bucureşti pe Vanghelie, tatăl acţiunilor politice cu grătare fumegânde şi beri băute din picioare? Din invidie! Ponta vrea să fie el primul grătaragiu politic al ţării!", conchide ea ironic.
Categorie articol: 

Comentarii