Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ponor vrea sa se pregateasca la Bucuresti, cu antrenorul Matei Stanei

Gimnasta Catalina Ponor a declarat, vineri, ca s-a hotarit ca continue sportul de performanta si sa participe la Campionatele Europene din luna aprilie, dar vrea sa se pregateasca la Bucuresti, cu antrenorul Matei Stanei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Sper ca federatia sa accepte conditiile pe care le doresc eu. Vreau sa ma antrenez la Bucuresti, cu domnul Stanei, fara pregatire centralizata. Obiectivul meu este sa ajung la Europene si sa fac o figura frumoasa", a declarat, Catalina Ponor.
Campioana olimpica de la Atena are ca obiectiv principal participarea la Campionatele Europene din Grecia, care se vor desfasura in aprilie, la Volos.
Mama gimnastei, Carmen Ponor, spune ca fiica ei vrea sa incheie un contract individual cu federatia. "Am discutat cu Catalina sa o luam din aproape in aproape. Sa participe intii la Europene si apoi sa vedem ce va fi la Mondiale. Pe data de 12 ianuarie, vom avea o intilnire la Bucuresti cu conducerea federatiei. Va fi un contract individual in care vor fi specificate anumite conditii. Fiica mea vrea sa se pregateasca la complexul Lia Manoliu, cu antrenorul Stanei", a spus Carmen Ponor.
Antrenorul Matei Stanei a declarat ca spera ca federatia sa accepte conditiile Catalinei Ponor. "Am aflat si eu ca vrea sa participle la campionatele Europene. Voi fi alaturi de ea. Catalina refuza sa se pregateasca la Deva, cu lotul olimpic, dorinta sa fiind de a se antrena in Capitala. Sper ca federatia sa fie de acord. Catalina doreste sa-si intre in drepturi olimpice si sa continue pregatirea la Bucuresti", a precizat Matei Stanei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii