Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pomi de Crăciun confiscaţi de la o firmă din Brăila

* poliţiştii din Vrancea au descoperit brazii care ar fi fost tăiaţi ilegal, de la un ocol silvic, autorii fiind doi bărbaţi din Soveja

 

Polițiștii din Vrancea au ridicat 255 de brazi de la sediul unei firme din Brăila și au reținut 2 bărbați din Soveja, bănuiți că i-au tăiat ilegal, dintr-un ocol silvic.

La data de 22 noiembrie, polițiștii din Panciu au efectuat 5 percheziții domiciliare, 2 dintre ele la sediul unor societăți comerciale din Brăila, iar 3 la locuințele unor persoane fizice din comuna Soveja. Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect un furt de arbori din pepiniera unui ocol silvic, furt comis în noaptea de 18 spre 19 noiembrie, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 215.539 lei. În urma perchezițiilor, de la sediul unei societăți comerciale din municipiul Brăila au fost ridicați 255 de brazi, deținuți fără documente de proveniență. Doi bărbați, din comuna Soveja, au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea  infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos. Administratorul societății brăilene este cercetat pentru complicitate la  tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos.
Categorie articol: 

Comentarii