Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

POLITIC: Berceanu: Când eu scriam Cartea Neagră a guvernării PSD, unele blonde erau cu Bittner şi Petrache

Radu Berceanu a declarat sâmbătă, referindu-se la Elena Udrea, fără a o nominaliza, că atunci când el scria la Cartea Neagră a guvernării PSD,"unele blonde" erau cu Bittner şi Petrache şi că sunt miniştri care vor să facă 10.000 de km. de drumuri, dar "nu fac deosebirea între bitum şi asfalt".

"Nu toţi am venit în partid după 2006, de când partidul e numai la putere. Când eu am coordonat şi am şi scris o mare parte din Cartea Neagră a guvernării (PSD, n.r.), pe vremea aia (2002-2003, n.r.) unele blonde erau cu Bittner şi cu Petrache", a spus Berceanu, citat de Realitatea TV. Berceanu îi dă astfel replica Elenei Udrea care sugera că Vasile Blaga ar fi apropiat de PSD şi PNL, întrucât liderii opoziţiei nu îl atacă.

Şeful PDL Dolj a criticat şi faptul că doar la o lună după ce Udrea a cerut public demisia premierului Boc acum ea este "mare susţinător" al candidaturii acestuia la şefia PDL. "Au fost două voturi ca să rămână în continuare prim-ministru Emil Boc, al meu şi al preşedintelui de la Cluj. Unii public s-au exprimat, fiind în Guvern, împotriva primului-ministru, iar ca un ministru să ceară el demisia primului-ministru şi să rămână în Guvern este o premieră mondială, numai la noi în România se poate. După o lună şi ceva văd că e mare susţinător acel ministru, mie mi se par lucruri care la un moment dat au o problemă cu logica", a mai afirmat Radu Berceanu.

El a sugerat apoi că Elena Udrea nu se pricepe la probleme de infrastructură, deşi îşi propune să contruiască mii de kilometri de drumuri. "Sunt în Guvern actualmente unii care n-au citit atâtea cărţi câte a scris dl. Oprea, de exemplu. (...) Sunt unii care fac sau vor să facă 10.000 de km de drumuri judeţene, dar nu ştiu dacă fac deosebirea între bitum şi asfalt", a mai acuzat Berceanu.
Categorie articol: 

Comentarii