Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Polițist local accidentat la Ianca, în timp ce dirija circulația

* luni dimineață, un bărbat de 31 de ani conducea o autoutilitară pe DN2B, în orașul Ianca * acesta a lovit un bărbat de 46 de ani, polțist local aflat în misiune, victima ajungând la spital

 

Un polițist local a ajuns la spital, după un accident rutier produs la Ianca.

De la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila ni s-a comunicat faptul că, luni, 11 ianuarie, în jurul orei 8.30, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN2B, în orașul Ianca, pe sensul de mers Brăila către Buzău, un bărbat de 31 de ani din municipiu a lovit un bărbat de 46 de ani, din județul Brăila. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 46 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Brăila pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Primarul orașului Ianca, Fănel Chiriță, ne-a confirmat faptul că victima accidentului este un polițis local aflat în exercțiul funcțiunii. ”Agentul dirija circulația în momentul în care a fost accidentat. Din fericire, nu a suferit răni grave. I s-au făcut investigații și urmează să fie externat din spital. Este vorba despre un polițist local cu experiență, lucrează de 14 ani în cadrul Poliției Locale Ianca”, ne-a declarat, ieri după-amiază, primarul Chiriță.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii