Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE Minora a fost găsită în municipiu și redată familiei. Polițiștii caută o minoră de 12 ani dată dispărută

* mama fetei s-a prezentat la sediul Poliției Brăila și a sesizat dispariția * pentru minora Mircea Alexandra-Maria a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional

 

ȘTIRE ACTUALIZATĂ Minora de 12 ani a fost găsită de polițiști într-un centru comercial din municipiu. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost redată familia.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ O copilă de numai 12 ani a plecat de acasă și nu a mai revenit, astfel că mama a cerut ajutorul poliţiştilor. În cursul zilei de marți, ora 17.30, o femeie de 37 de ani din Brăila s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila şi a sesizat dispariţia, de la aceeaşi dată, a fiicei sale, Mircea Alexandra - Maria, în vârstă de 12 ani. Din primele date, se pare că minora ar fi plecat împreună cu 3 băieți.

Ca și semnalmente, fata are înălţime 170 de cm, aproximativ 78 de kg, părul şaten, drept, lung până la umeri, ochii verzi. La data dispariției, ea purta tricou de culoare gri, blugi albaștri şi pantofi sport albi.

Pentru minora Mircea Alexandra-Maria a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii