Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Polițiștii caută o femeie dată dispărută

* un bărbat a sesizat dispariția soției sale, care a plecat de acasă în dimineața zilei de 2 iunie * Jianu Marioara, în vârstă de 55 de ani, este căutată de polițiști

 

 

 

O femeie de 55 de ani a plecat de acasă, din dimineața zilei de 2 iunie, și nu s-a mai întors. Soțul femeii a cerut ajutorul polițiștilor și speră ca dispăruta să fie găsită cât mai repede.

Potrivit informațiilor transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, la data de 3 iunie, ora 14.50, un bărbat de 52 din municipiul Brăila a sesizat dispariţia, din data de 2 iunie, a soției sale, Jianu Marioara. Femeia în vârstă de 55 de ani a plecat de la domiciliul comun şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 160 de cm, aproximativ 60 de kg, constituție atletică, părul șaten, tuns scurt, ochii căprui, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: bluză de trening roșie, vestă din piele, blugi și pantofi sport.

Pentru numita Jianu Marioara a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii