Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţiştii brăileni caută un surdo-mut dispărut de la domiciliu

* este vorba despre cazuri vechi, rămase nerezolvate şi pe care oamenii legii încearcă să le elucideze cu sprijinul cetăţenilor, prin intermediul mass-media

Poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat o campanie de mediatizare a unor cazuri mai vechi de dispariţii de la domiciliu, rămase încă nerezolvate, şi pe care oamenii legii încearcă să le elucideze cu sprijinul cetăţenilor. Astăzi este prezentat un caz aflat în atenţia poliţiştilor încă din luna aprilie.
Este vorba despre dispariţia lui Cristian Velicu, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Urziceni, judeţul Ialomiţa, domiciliat însă în Brăila. Acesta a fost dat dispărut de la domiciliu de către tatăl său la data de 6 aprilie. Poliţiştii au efectuat cercetări la acea vreme şi au stabilit că bărbatul este surdo-mut şi că în ziua de 5 aprilie, fiind lăsat fără supraveghere de către părinţi, a plecat din faţa locuinţei şi nu a mai revenit până în prezent. Dispărutul are 165 cm înălţime, corpolenţă atletică, părul şaten, este tuns scurt, are gură mijlocie şi poartă barba neîngrijită. În momentul plecării de acasă acesta era îmbrăcat cu un hanorac din material textil, de culoare oranj, cu dungi orizontale negre, prevăzut cu glugă, purta pantaloni blue-jeans şi era încălţat cu o pereche de pantofi sport din imitaţie piele neagră. Toţi cei care pot da relaţii despre prezenţa lui Cristian Velicu în municipiul sau judeţul nostru sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie, ori să apeleze numărul de urgenţe 112 sau 0239/606.100, cerând interiorul 20163, la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii