Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţiştii au prins un şofer băut şi o şoferiţă fără permis

în noaptea de luni spre marţi, un brăilean de 52 de ani conducea un vehicul pe strada Mircea Mălăeru având o alcoolemie de 0,89 mg/l • în aceeaşi noapte, poliţiştii au depistat o femeie din Galaţi, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea Călăraşilor, având permisul suspendat

 

Doi şoferi loviţi de ghinion. Un brăilean se afla sub influenţa alcoolului, iar o femeie din Galaţi conducea maşina fără permis.

În noaptea de luni spre marţi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila i-au depistat pe doi şoferi în timp ce săvârşeau infracţiuni la regimul rutier.

La ora 1.50, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat de 52 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism “Cielo” pe strada Mircea Mălăeru. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,89 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 1.40, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au oprit-o în trafic pe o femeie de 37 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autovehicul “Mercedes” pe Calea Călăraşilor. “În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că femeia avea dreptul de a conduce suspendat, au transmis reprezentanţii IPJ Brăila.

Pe numele celor doi conducători auto au fost întocmite dosare penale.
Categorie articol: 

Comentarii