Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţiştii au luat la rând magazinele de bijuterii

în luna mai, au fost desfăşurate 9 controale la societăţi cu profil tip bijuterie, cu această ocazie fiind aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 19.000 de lei

 

Magazinele de bijuterii au fost în atenţia oamenilor legii. În perioada 7-29 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza municipiului, privind paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor. Au fost desfăşurate 9 controale la societăţi cu profil tip bijuterie, cu această ocazie fiind aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 19.000 de lei, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

De asemenea, poliţiştii au efectuat şi 5 controale la societăţi comerciale tip market, unde a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei, potrivit H.G. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.
Categorie articol: 

Comentarii