Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţişti locali înjuraţi și lezați în deminitate și onoare

* doi indivizi au adresat injurii şi expresii jignitoare unor agenţi care se pregăteau să îi sancţioneze deoarece i-au surprins în timp ce consumau alcool în Parcul Monument * un alt brăilean a înjurat şi jignit un poliţist local în mediul on-line

 

 

 

Acuzaţi adesea că nu prea se implică în menţinerea ordinii în Parcul Monument, preferând să stea să contemple peisajul din ghereta lor din termopan amplasată în rondoul parcului, poliţiştii locali ne demonstrează nu numai că acţionează împotriva celor care tulbură linştea şi ordine publică, ci le este lezată demnitatea şi onoarea, cu injurii şi expresii jignitoare venite din partea indivizilor amendaţi. Cel puţin aşa reiese dintr-un comunicat de presă emis recent de Poliţa Locală, unde sunt menţionate şi câteva sancţiuni aplicate, de la începutul lunii octombrie, unor brăileni care i-au înjurat şi ameninţat pe agenţii aflaţi în exerciţiul funcţiunii. Astfel, numitul A.M., 40 de ani, a fost amendat cu 1.500 lei ”pentru adresare de injurii şi expresii jignitoare la adresa poliţiştilor locali, de natură să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”. De asemenea, numita G.L. - L., 45 de ani, a primit o amendă de 500 lei, tot pentru adresarea de injurii şi expresii jignitoare. Cei doi au fost depistaţi în timp ce consumau băuturi alcoolice în Parcul Monument, iar când li s-a adus la cunoştinţă că vor fi sancţionaţi pentru acest aspect au devenit recalcitranţi, motiv pentru care au mai primit câte o amendă, cu sumele menţionate mai sus.

Un alt poliţist local a fost înjurat şi jignit în mediul on-line de un individ de 35 de ani, S.Ş, care după ce a fost identificat a primit o amendă de 700 lei.

Reprezentanţii Poliţiei Locale spun că astfel de incidente sunt, totuşi, rare şi nu pot fi încadrate într-un fenomen care să caracterizeze relaţia agenţilor de teren cu cetăţenii Brăilei.
Categorie articol: 

Comentarii