Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Poliţişti au dat amenzi de aproape 100.000, într-o singură zi

la data de 12 martie, poliţiştii au continuat acţiunile de control efectuate în scopul prevenirii faptelor antisociale •s-au constatat 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 99.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor rutiere şi încălcarea ordinii publice

 

Zeci de amenzi, într-o singură zi, pentru şoferii inconştienţi şi persoanele care nu  au respectat ordinea publică. Sancţiunile au fost de aproape 100.000 lei. Mai mulţi şoferi au rămas fără permis de conducere.

Potrivit poliţiştilor, în cursul zilei de 12 martie, oamenii legii au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 3 acţiuni şi s-a intervenit la 48 de evenimente, dintre care 38 sesizate prin 112. De asemenea, poliţiştii au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea prevenirii accidentelor rutiere grave.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 99.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 7 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii