Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pofta mare de sex in masina

Iata ca brailenii ies in strada nu numai pentru a protesta fata de politica Guvernului sau pentru a-l injura pe Cibu, ci si pentru a face sex. Deh, s-or fi saturat oamenii sa faca sex batrineste, dupa draperii si cu lumina stinsa. Poate ca o partida de amor in masina, prin boscheti sau aiurea, adica in loc public, ridica nivelul de adrenalina, iar ala micu se face mare cit a-i bate din palme. Sau, cine stie, poate ca lumea n-are bani de hotel si de asta alege sa faca sex in public. Problema este ca acest lucru este pedepsit de lege. Iar jandarmii au un noroc ceva de speriat. Nici nu apuci sa o bagi bine pe dinsa-ntrinsa ca, pac, te si trezesti in lumina reflectoarelor jandarmilor. Si ajungi sa pleci acasa cu treaba neterminata, dar si cu o amenda consistenta in buzunar, cam cit te-ar fi costat doua zile si doua nopti la un hotel nici prea-prea, nici foarte-foarte.

"Taci, fa, si da buletinul!"

Elevi, profesori, taximetristi, patroni, directori de institutii, intr-un cuvint oameni din toate categoriile sociale, au fost prinsi pe picior gresit, in ipostaze care mai de care mai intime, in locuri publice - spun jandarmii. In parcari intunecate, paduri sau alei mai dosnice si neiluminate. Pe cit de incitant pare sa faci sex in astfel de locuri, pe atit este de ilegal, iar penibilul situatiei, in momentul in care esti prins in "fapt", intrece chiar si contravaloarea amenzii.
In citeva zile de pinda, alaturi de jandarmii braileni, reporterii nostri au dat peste mai multe cupluri infierbintate, care faceau sa se abureasca geamurile masinilor, parcate in locuri deja consacrate. "Altare" ale iubirii au fost ridicate in parcarea din statiunea Lacu Sarat si pe aleile din zona, in Port, Parcul Monument si in Poligon. Daca unii aleg aceste locatii pentru ca nu au bani de hotel, cei care-si permit sa inchirieze o camera nu o fac de frica sa nu se afle, deoarece exista posibilitatea sa fie filmati, sau doar pentru ca sint nevoiti sa se legitimeze la receptie. La lasarea intunericului, locatiile de mai sus incep sa fie "populate" de fel de fel de masini, de la "Dacii" modeste si pina la autoturisme de lux. Faptul ca se afla intr-o masina le confera protagonistilor o falsa impresie de intimitate si siguranta. De aici si reactiile diferite in momentul in care oamenii legii pun lanternele pe ei, de la "Taci, fa, si da buletinul", adresat partenerei de sex, si pina la multumiri aduse jandarmilor, care ii sfatuiau sa nu mai stationeze in locuri retrase si neiluminate. Cei mai multi, insa, sint, evident, uimiti, debusolati si jenati la aparitia oamenilor in uniforma si nu stiu cum sa justifice mai bine ce faceau, desi era evident ca nu stateau doar de vorba, cum suna de obicei scuzele.
"In decursul acestui an, lucratorii Jandarmeriei Braila au aplicat un numar de aproximativ 65 sanctiuni contraventionale, conform art.2, pct.1 din Legea 61/1991 republicata, referitor la savirsirea in public de fapte, acte si gesturi obscene de natura sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora (raporturi sexuale). Valoarea sanctiunilor depaseste suma de 10.000 lei. Faptele au fost constatate in zone publice de recreere a cetatenilor cum ar fi statiunea Lacu Sarat, Parcul Monument, Faleza Dunarii si chiar Gradina Publica. Persoanele care savirsesc astfel de contraventii au virste cuprinse intre 16 si 56 ani si fac parte din diferite categorii sociale. Multe dintre aceste cazuri au fost semnalate de persoanele aflate in trecere prin acele zone, de exemplu femei cu copii care se plimbau prin parc si persoane virstnice", ne-a precizat capitan Iulian Timofei, purtator de cuvint al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Braila.

Zonele fierbinti din oras, aglomerate in fiecare zi din saptamina

Dupa cum reiese din actiunile jandarmilor, brailenii au apetitul sexual ridicat in fiecare zi a saptaminii, dar apogeul este atins in week-end.
LUNI, orele 22.00, Faleza Dunarii: Mai multe masini raspindite strategic in zonele slab luminate din perimetrul Capitaniei si Zona Libera, majoritatea cu geamurile puternic aburite. Cei mai multi erau tineri de pina in 25 de ani, surprinsi fie inaintea actului propriu zis, fie la tigara de dupa. Multi dintre ei, desi au fost prinsi cu pantalonii in vine, mai gaseau si tupeul sa comenteze, probabil pentru ca erau deranjati in plina actiune. Printre ei si un taximetrist, a carui partenera s-a simtit deranjata de intreruperea inoportuna: "Da' ce, n-avem voie sa stam aici? E cumva interzis? Am facut ceva rau? Stateam si noi de vorba". Noroc cu el care, "elegant", a sfatuit-o sa se legitimeze si sa nu mai comenteze: "Taci fa si da buletinul". Altii, mai putin recalcitranti, erau deschisi la sugestiile jandarmilor de a se muta din acele zone, pentru a nu fi victimele vreunei tilharii sau a altor fapte penale.
VINERI, orele 23.00, statiunea Lacu Sarat: Undeva linga o alee din capatul statiunii, o masina parcata discret printre copaci. El - un barbat trecut de virsta a doua, ea - in jur de 20 de ani. Amindoi cuprinsi de "flacarile" pasiunii, incingeau de zor atmosfera din autoturism. Tot in statiune, dar in capatul celalalt, in parcare, un tinar se chinuia de zor sa-si convinga partenera sa "coopereze". Cert este ca, dupa o munca de lamurire de 2 ore, nu s-a ales decit cu niste pipaieli, deranjati fiind din zece in zece minute de alte masini, care veneau in parcare pentru aceeasi treaba.
DUMINICA, orele 21.00, in Parcul Monument: Pe aleea de linga Stadionul Municipal, dintr-o masina parcata ieseau aburi. La propriu. Un tinar de 23 de ani a riscat citiva ani de inchisoare pentru o partida de sex cu o minora. Desi linga masina erau aruncate mai multe prezervative folosite, tinerii au scapat fara amenda deoarece nu au fost prinsi in "flagrant". Faptul ca au fost legitimati nu i-a descurajat, o ora mai tirziu un echipaj al Jandarmeriei gasindu-i in aceeasi ipostaza. La citiva kilometri distanta, in statiunea Lacu Sarat, doi tineri din Galati testau rezistenta banchetei din spate a masinii. In acelasi timp, pe drumul ce ocoleste statiunea erau parcate alte doua masini, aburite la maxim.

Sex cu variatiuni

Locurile despre care vorbim nu sint numai preferatele cuplurilor heterosexuale, ci si de cele homosexuale. De exemplu, nu mai departe de luna trecuta, doi barbati au fost surprinsi de jandarmi in timp ce intretineau raporturi sexuale in padurea din Parcul Monument. Cei in cauza, unul in virsta de 28 de ani si celalalt de 18 ani, au fost vazuti ziua in amiaza mare de un trecator care, indignat de gestul lor, a solicitat interventia jandarmilor. Un echipaj i-a surprins pe cei doi cu pantalonii in vine, fiind amendati cu 200 de lei.
Se pare ca cele mai cautate partenere de sex sint minorele, jandarmii depistind periodic barbati cuplati cu pustoaice de pina in 18 ani. Ultima "captura" a avut loc martea trecuta, cind un brailean de 34 de ani a fost surprins in timp ce intretinea raporturi sexuale cu o tinara de 16 ani, pe Aleea Plajelor, din Lacu Sarat.
Zonele fierbinti ale orasului sint cautate si de amatorii de sex pe bani, care prefera sa-si duca partenerele de ocazie in zone mai retrase, decit in vazul lumii, la vreun hotel.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii