Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pivotul Nicoleta Safta a semnat pe încă două sezoane cu HC Dunărea

• aceasta va fi colegă pe acelaşi post cu brazilianca Tamires

 

Clubul de handbal HC Dunărea a anunţat că pivotul Nicoleta Safta va mai rămâne încă două sezoane la formaţia pregătită de antrenorul Aurelian Roşca.

Campionatul recent încheiat a fost unul în care pivotul Nicoleta Safta a avut evoluţii din ce în ce mai bune, fapt ce i-a permis să fie selecţionată în naţionala B a României şi a rămas în vederile selecţionerilor acestei formaţii.

Aceasta va mai îmbrăca astfel încă două campionate tricoul echipei HC  Dunărea, fiind colegă pe acelaşi post cu brazilianca Tamires Morena Lima de Araújo.

În sezonul trecut, Safta a înscris 41 de goluri, dar în mod vizibil şi-a îmbunătăţit jocul în faza de apărare, în care a devenit o adversară incomodă pentru fiecare jucătoare adversă. Priza la minge, viteza de reacţie şi simţul porţii adverse sunt sunt principalele atuuri ale pivotului brăilean.

“Îmi doresc să avem un sezon bun, lipsit de accidentari, să avem un randament bun şi personal să pot să cresc de la meci la meci şi să am şansa de a îmi ajuta echipa. Personal consider că anul acesta trebuie să avem şi mai multă unitate de grup şi să luptăm împreună, aşa cum am demonstrat că putem să o facem şi în sezonul trecut, şi să readucem HC Dunărea pe primele locuri în Liga Florilor”, a declarat Nicoleta Safta.
Categorie articol: 

Comentarii