Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piturca: "Sint sigur ca ne vom califica"

Antrenorul Victor Piturca a declarat, vineri, dupa antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Olanda, contind pentru grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008, ca este sigur ca prima reprezentativa se va califica la turneul final, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Sint sigur ca ne vom califica si nu conteaza de pe ce loc, asa ca sa nu aud intrebarile legate de faptul ca Mircea Sandu ar dori sa continue cu mine, chiar daca nu ne-am califica. Baietii sint foarte concentrati si dornici de victorie ca inaintea meciului din Olanda", a spus Piturca.
Victor Piturca a afirmat ca are tot lotul de jucatori valid. "Ne-am pregatit destul de bine. Ramine sa vedem ce se va intimpla. In acest moment cei 22 de jucatori sint perfect valizi. Nu sint nici un fel de probleme medicale. Nu m-am hotarit inca asupra formulei, ma mai gindesc la unul-doua posturi. Se pare ca Van Basten nu are nevoie sa ne vada, pentru ca ii dam noi toate informatiile prin presa", a completat Piturca.
Tehnicianul roman a mentionat ca le-a atras atentia jucatorilor in ceea ce priveste modul in care arbitrul intilnirii, grecul Kyros Vassaras, oficiaza. Centralul l-a eliminat pe Chivu la meciul Inter Milano-PSV Eindhoven, din etapa a doua a fazei grupelor Ligii Campionilor. "Le-am atras atentia jucatorilor in privinta arbitrajelor. A vorbit si Cristi Chivu cu ei si le-am spus sa aiba grija ca acest arbitru acorda cartonas galben la fiecare contact mai dur", a mentionat Piturca.
Partida cu reprezentativa pregatita de Marco van Basten se va disputa simbata, de la ora 20.15, in grupa G a preliminariilor Euro-2008.
Categorie articol: 

Comentarii