Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piturca a convocat 11 stranieri pentru dubla cu Slovenia

Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, a anuntat, vineri, numele celor 11 jucatori legitimati la cluburi din strainatate convocati pentru meciurile din cadrul preliminariilor Euro-2008 contra Sloveniei, programate la 2 iunie, la Celje, si 6 iunie, la Timisoara, informeaza FRF.
Astfel, la reunirea care va avea loc la 28 mai, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal Mogosoaia, au fost convocati urmatorii fotbalisti: Cosmin Contra (Getafe), Gabriel Tamas (Celta Vigo), Cristian Chivu (AS Roma), Razvan Rat, Ciprian Marica (ambii, FC Sahtior Donetk), Paul Codrea (AC Siena), Florentin Petre (TSKA Sofia), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva), Razvan Cocis (FC Lokomotiv Moscova), Adrian Mutu (Fiorentina) si Daniel Niculae (AJ Auxerre).
Numele jucatorilor din campionatul intern, convocati pentru aceste doua partide, vor fi anuntate in a doua jumatate a saptaminii viitoare.
Luni, 28 mai, la ora 18.30, la Mogosoaia, va avea loc primul antrenament, deschis presei. Decolarea spre Ljubljana este programata joi, 31 mai, la ora 18.00, de pe aeroportul "Henri Coanda".
Delegatia se va intoarce in tara duminica, 3 iunie, decolarea din Ljubljana spre Timisoara urmind sa aiba loc la ora 11.00 (12.00 - ora Romaniei).
Meciurile cu Slovenia sint programate in zilele de 2 iunie, pe stadionul "Arena Petrol" din Celje, de la ora 20.45 (21.45 - ora Romaniei), si, respectiv, 6 iunie, pe stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara, de la ora 21.00.
Categorie articol: 

Comentarii