Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pippa Middleton, eclipsată de o femeie de 50 de ani

Sora ducesei de Cambridge nu a putut întrece în popularitate formele prezentatoarei TV Carol Vorderman, care a câştigat anul acesta premiul pentru "Posteriorul anului", scrie dailymail.co.uk.
Carol Vorderman, în vârstă de 50 de ani, a primit extrem de multe voturi după ce formele sale au început să fie invidiate de femeile de vârstă mijlocie.
"Sunt foarte surprinsă şi flatată să primesc acest premiu, mai ales la această vârstă. Am bănuit întotdeauna că mulţi oameni sunt bucuroşi să îmi vadă posteriorul, aşa că acest lucru a devenit cu adevărat amuzant", a declarat Carol Vorderman.
Prezentatoarea TV a primit premiul după ce în ultimele săptămâni au existat speculaţii potrivit cărora Pippa Middleton va fi desemnată câştigătoare.
Formele Pippei au intrat în atenţia publicului la nunta surorii sale cu prinţul William, când domnişoara de onoare a purtat o rochie mulată creată de Alexander McQueen.
Însă organizatorul concursului "Posteriorul anului", Tony Edwards, a declarat că Pippa nu a câştigat premiul cel mare deoarece votul pentru concurs a început cu câteva luni înaintea nunţii regale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii