Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pietoni ajunsi pe patul de spital

Lasat nesupravegheat, un minor de numai 8 ani, a incercat sa traverseze strada in fuga si prin loc nepermis. La un moment dat, acesta a fost surprins si accidentat de Ionut B., de 30 de ani, din Braila, care conducea un autoturism "Dacia 1310". Incidentul s-a produs in ziua de 1 septembrie, la ora 10.00, pe strada Hipodrom, ulterior minorul fiind transportat si internat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru ingrijiri medicale. Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultind ca se afla sub influenta alcoolului.
In aceeasi zi, Adrian D., 38 de ani, din orasul Medgidia, se afla la volanul unei autoutilitare "Mercedes Benz", pe DJ 211, iar intre localitatile Baraganu si Tataru, a efectuat brusc viraj la stinga, incercind sa evite o groapa. Atunci soferul a acrosat usor autoturismul "Renault Megane" care se afla in depasirea acestuia.
In urma impactului, autoturismul a fost proiectat intr-un copac situat pe partea dreapta a directiei sale de mers, conducatorul auto, Marcel M., de 48 de ani, din Slobozia, fiind ranit usor. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Slobozia, pentru ingrijri medicale, nefiind necesara internarea.
Tot pe 1 septembrie, la ora 13.45, o batrina de 71 de ani a fost internata in spital, in urma unui accident rutier. Vasilica Iulian B., de 31 de ani, din Braila, conducea autoturismul "Peugeot Partener", pe strada Oborului. Acesta a efectuat manevra de mers inapoi, fara sa se asigure corespunzator, si a accidentat-o pe Stana C. (71 de ani), din Braila. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. In toate cauzele s-au intocmit dosare penale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii