Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Picnicul Ciucaş, finalul unei promoţii relaxante

Câştigătorii marelui premiu al promoţiei Ciucaş - "Câştigă un an de relaxare" au fost invitaţii de onoare ai unei petreceri date în cinstea lor la Grand Hotel Perla Ciucaşului din Braşov, pentru a marca finalul promoţiei. Într-o atmosfera relaxantă, cei zece mari câştigători ai premiului constând în "salariul pe 12 luni", împreună cu reprezentanţii de vânzări implicaţi în promoţie, toţi participanţi la "Picnicul Ciucaş", au avut ocazia de a-şi încerca talentul la pescuit de păstrăvi, s-au bucurat de lecţii de echitaţie, plimbări în aer liber sau au stat de vorbă la un pahar de bere rece, jucând rummy, table sau şah. Seara s-a încheiat cu un foc de tabără şi cântece de voie bună, interpretate la unison de toţi cei prezenţi. Nu au lipsit nici preparatele la grătar şi proţap, pregătite de gazdele de la Grand Hotel Perla Ciucaşului. "Suntem fericiţi că am avut ocazia de a-i cunoaşte pe cei zece «salariaţi pe un an» ai promoţiei «Câştigă un an de relaxare». Fiind mai mult decât un simplu picnic, acest eveniment le-a dat ocazia oamenilor de a afla mai multe despre berea Ciucaş, de a intra în contact cu persoanele care sunt în spatele brandului şi de a înţelege mai bine valorile pe care le luăm în considerare în construirea brandului Ciucaş", a declarat Sandina Olteanu, brand manager la Ciucaş.
La Picnicul Ciucaş a participat şi Vasile Stoian, norocosul brăilean care a găsit unul dintre cele zece capace de bere Ciucaş inscripţionate "Salariu". Marele premiu a fost un cec în valoare de 16.608 lei lei, echivalentul a 12 salarii medii pe economie, plus mai multe baxuri de bere pentru a-şi cinsti vecinii.
Ciucaş face parte din portofoliul de mărci "Ursus Brewries", subsidiară a "SABMiller plc.", unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Compania are sediul central la Bucureşti şi deţine 4 fabrici de bere în Cluj-Napoca, Timişoara, Buzău şi Braşov.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii