Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolul Ianca - Axiopolis Cernavoda 4-0 (0-0)

Gazdele au inceput vijelios partida de pe teren propriu cu Axiopolis Cernavoda insa Neta de trei ori si Emil Cristian au ratat pe rind tot atitea ocazii clare de gol.
La singura actiune ofensiva a oaspetilor din acest meci, derulata in minutul 19, Bujanschi l-a pus intr-o situatie favorabila pe Anghelescu insa acesta a sutat razant cu bara din stinga a lui Jalba.
Bandarica (min. 21) si Balta (min. 37 si 38) si-au trecut si ei numele pe lista celor care au ratat deschiderea scorului.
Introdus imediat dupa pauza Bulancea a reusit sa ordoneze jocul gazdelor si sa dea mai multa consistenta fazelor de atac astfel ca din minutul 48 balanta a inceput sa se incline, asa cum era si firesc, in favoarea gazdelor. In acel minut Bandarica a patruns in careu, a fost agatat de Serban, penalty clar si Emil Cristian a reusit sa deschida in sfirsit scorul.
Balta si Bandarica au sutat apoi foarte puternic spre poarta lui Nasture insa mingea a sters de fiecare data bara. Majorarea scorului s-a produs relativ repede, in minutul 62, la capatul unei scheme clasice, mingea a circulat pe traseul Balta - Zainea - Emil Cristian si ultimul a reluat puternic cu capul, mingea a lovit mai intii bara si apoi a poposit in plasa portii oaspetilor.
Doua minute mai tirziu, Berceanu a urcat scorul la 3-0 si ar fi putut fi 4-0 in minutul 72 daca Nasture nu ar fi avut o interventie salutara la sutul lui Rosu.
Cu patru minute inainte de final, dupa o centrare a lui Rosu, Emil Cristian a fost la un pas de a realiza hat trick-ul, din nou portarul oaspetilor a facut minuni si a evitat majorarea scorului. Aceasta s-a produs totusi in cel de-al doilea minut de prelungiri, cind Moldoveanu a sutat violent de la 16 metri.
Petrolul a obtinut o victorie meritata, pe care jucatorii i-au dedicat-o lui Ionut Smeu care in preziua meciului a implinit 22 de ani. Bineinteles ca si tinarul fundas al Petrolului si-a tratat colegii cu cite o bere.
Petrolul: Jalba - Bosoi, Zainea, Em. Cristian, Smeu - Rosu, Perca, Balta (min. 81: Grosu), Bandarica (min. 71: Moldoveanu) - Berceanu, Neta (min. 53: Bulancea).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii