Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Petrolistii isi incarca "bateriile" la Voineasa

Petrolul a depasit prima jumatate a perioadei de cantonament centralizat de la Voineasa, o perioada pe care noul cuplu de antrenori, Baldovin - Zainea, au cautat sa o faca mai usor de trecut.
"Am incercat sa aplic un alt sistem de pregatire, cu mai putine alergari de anduranta. In cele doua antrenamente zilnice ne-am axat si pe lucrul cu mingea, in regim de viteza, ceea ce mie mi se pare la fel de epuizant ca o alergare pe citiva kilometri insa este mai bine tolerata de jucatori", a declarat Adrian Baldovin, cel care in cariera sa fotbalistica i-a avut ca antrenori pe Florin Marin si Viorel Hizo si ale caror metode de lucru incearca sa le aplice la divizionara C.
Singurii jucatori care au avut un program special in ultimele doua zile au fost mijlocasii Cristian Balta si Florian Bulancea, primul acuzind o entorsa, cel de-al doilea probleme la ligamentele piciorului drept.
In cantonamentul de la Voineasa au fost si doi juniori de la Dacia Unirea, Mindroasa si Coman, insa primul s-a imbolnavit, iar cel de al doilea a fost solicitat de antrenorul Ion Gigi sa se pregateasca impreuna cu divizionara B.
Ca o recompensa dupa o saptamina de antrenamente sustinute, duminica dupa-amiaza intreg lotul de jucatori a primit drept "bonus" o excursie pina la barajul Vidraru.
In aceasta perioada Petrolul nu a disputat nici o partida de verificare, acest lucru urmind sa se produca abia in aceasta saptamina, prima adversara fiind probabil divizionara C Lotrul Brezoi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii