Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 200 de pensionari cu venituri minime vor primi daruri de Crăciun

• pachetele cu produse vor fi oferite de conducerea Uniunii Judeţene a Pensionarilor din Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi al unor sponsori

 

De sărbători, conducerea Uniunii Judeţene a Pensionarilor din Brăila va oferi, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi al unor sponsori cu suflet mare, peste 200 de pachete pentru  persoanele vârstnice cu venituri mici. Alimentele se vor distribui la sediul Uniunii, din strada Goleşti şi la Clubul “Ana Aslan”, după care membrii comitetului director se vor deplasa la domiciliul mai multor persoane care nu sunt transportabile, pentru a le oferi câteva pachete. Este vorba despre bătrâni din diverse zone ale oraşului, unul din cartierul Vidin, altul de pe strada Graţiei, unul din cartierul Hipodrom şi altul din cartierul Obor, strada Albina, după cum ne-a informat Tinca Rusu Preda, preşedinte al Uniunii Judeţene a Pensionarilor din Brăila.

“Noi vrem să îi ajutăm şi să îi onorăm pe toţi pensionarii şi, cu sprijinul autorităţilor  locale şi al tuturor colaboratorilor noştri, care ne ajută an de an, vrem să le oferim celor cu venituri mici câte un pachet cu produse, pentru a se bucura de sărbătoarea Crăciunului. În pachetele respective se vor regăsi produse neperisabile, însemnând zahăr, ulei, făină, orez, dar şi câte două copane, pentru o fripturică. Ce nu reuşim să acoperim cu ajutorul de la Primărie, mai cumpărăm şi noi din cotizaţii, de la sponsori”.

Mergând pe aceleaşi principii, de linişte şi înţelegere între oameni,  joi, de Sfântul Nicolae, consiliul director al Uniunii Judeţene a Pensionarilor din Brăila a invitat  la sediu 15 doamne pensionare din oraş, pentru a sărbători împreună ziua patronului spiritual al Brăilei. Au petrecut împreună câteva momente frumoase, depănând amintiri în jurul unei mese cu fursecuri, tarte şi ceai fierbinte.
Categorie articol: 

Comentarii