Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peste 100 de şoferi au suflat în fiolă

controlul în trafic s-a desfăşurat în ziua de 22 februarie, când poliţiştii au fost în acţiune pe şoselele din oraş  

 

Şoferii brăileni au fost, din nou, în vizorul poliţiştilor. Vitezomanii şi cei aflaţi sub influenţa alcoolului au fost primii vizaţi.

În ziua de 22 februarie, poliţiştii au acţionat pentru menţinerea ordinii publice, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Pe timpul activităţilor, au fost verificate 12 societăţi comerciale, legitimate 177  de persoane, dintre care 7 au fost controlate corporal sumar şi 18 conduse la sediul Poliţiei. Poliţiştii au oprit în trafic 125 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest peste 100 de şoferi.

S-au constatat 27 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 6.300 lei. Dintre amenzile aplicate 11 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 10 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 6 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor. Poliţiştii au ridicat două permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.
Categorie articol: 

Comentarii