Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peseiro a revenit la conducerea tehnica a echipei Rapid

Antrenorul portughez Jose Peseiro a semnat, miercuri, un nou contract si a revenit la conducerea tehnica a formatiei Rapid, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul general adjunct al gruparii giulestene, Grigore Sichitiu.
"Domnul Peseiro impreuna cu tot staful au revenit la conducerea tehnica a echipei. Ei au condus antrenamentul de astazi si isi vor continua munca de pina acum. Pesiero va fi in continuare antrenor pentru ca a semnat in aceasta dimineata un alt contract cu Rapid", a afirmat Sichitiu.
Conform unor surse din cadrul clubului giulestean, conducerea clubului a luat decizia reconfirmarii lui Jose Peseiro deoarece toti tehnicienii contactati au refuzat preluarea postului de antrenor in plin campionat. De altfel, actionarul majoritar Fathi Taher afirmase luni, referindu-se la instalarea unui nou antrenor, ca e mai important cine poate sa vina, nu cine vrea conducerea clubului sa vina.
Tehnicianul Jose Peseiro a fost suspendat, joi, din functia de antrenor principal al formatiei Rapid dupa eliminarea din Cupa UEFA. In locul sau, interimatul la conducerea tehnica a echipei a fost preluat de Nicolae Manea si Grigore Sichitiu. Duminica seara, dupa infringerea cu 2-0 suferita in partida din deplasare cu Pandurii Tirgu Jiu, actionarul majoritar Fathi Taher a anuntat ca va fi instalat un nou antrenor.
Desi a fost suspendat din functie, Jose Peseiro a refuzat sa renunte la intelegerea cu FC Rapid, solicitind suma de 500.000 de euro, specificata in contract in cazul rezilierii unilaterale a contractului. Tehnicianul portughez s-a prezentat in fiecare zi la biroul sau de la baza sportiva Pro Rapid.

Zotta: "Decizia Consiliului de Administratie este buna, Peseiro este un antrenor valoros"

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca decizia Consiliului de Administratiei de a-l reinstala in functie pe Jose Peseiro este buna, deoarece tehnicianul portughez este un un antrenor valoros.
"Decizia Consiliului de Administratie de astazi este buna, pentru ca avem jucatori valorosi in lot si un antrenor valoros. Trebuie sa se inteleaga faptul ca este foarte greu, daca nu chiar imposibil, sa construiesti o echipa cind ai peste zece jucatori noi in lot. Eu sint sigur ca lucrurile se vor schimba mult in bine de acum inainte", a spus Zotta.
Oficialul giulestean a explicat ca vina evolutiilor slabe din ultima perioada nu ii apartine numai lui Jose Peseiro, ci si conducerii executive, si jucatorilor. "Vina pentru evolutia echipei din ultimele partide imi revine si mie, si lui Sichitiu, si lui Peseiro, si jucatorilor, tuturor. Toti sintem vinovati. Impreuna am adus aici aceasta echipa, impreuna trebuie sa facem totul pentru a o ridica", a adaugat directorul general.
Zotta l-a contrazis pe directorul general adjunct, Grigore Sichitiu, care afirmase ca Jose Peseiro a semnat un alt contract cu gruparea giulesteana. "Nu e alt contract intre noi si Peseiro. El ramine in aceleasi conditii ca si pina acum", a explicat Zotta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii