Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Peseiro ii roaga pe suporteri sa nu ii mai injure pe jucatori

Antrenorul echipei Rapid, Jose Peseiro, a transmis, vineri, un mesaj suporterilor giulesteni, rugindu-i pe acestia sa nu ii mai injure pe fotbalistii formatiei sale, mai ales pe cei romani.
Jose Peseiro a venit la conferinta de presa organizata inaintea antrenamentului, la care au participat portarul Andrei Marinescu si mijlocasul brazilian Cesinha, pentru a transmite acest mesaj si nu a raspuns la nici o intrebare.
"Va inteleg supararea, toata lumea de la club o intelege, dar este dificil pentru jucatori, pentru cei romani in primul rind, sa asculte acele cuvinte jignitoare pe care le strigati. Jucatorii straini poate nu inteleg, dar pe cei romani, aceste cuvinte ii lovesc in mindria lor, in demnitatea lor. S-a strigat impotriva familiilor lor, a mamelor, a tatilor si acest lucru e foarte grav. Va rog sa nu mai strigati, pentru ca aceste cuvinte le iau concentrarea jucatorilor si creeaza o atmosfera proasta, din cauza careia unii jucatori nu mai pot evolua bine. Acum jucatorii straini poate nu inteleg, dar in curind vor intelege acele cuvinte. Pastrati scandarile pentru finalul celor 90 de minute, pentru ca jucatorii romani, in primul rind, au nevoie de liniste. Este un moment prost, dar cred ca putem trece peste el si cu sustinerea voastra. Jucam pentru voi, luptam pentru voi si va cer sa ne sustineti", a spus Peseiro.
Echipa Rapid s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 dupa prelungiri, formatia Petrolul Ploiesti, din Liga a II-a. Galeria rapidista a protestat fata de jocul slab al echipei si nu a scandat nimic timp de 36 minute, apoi au inceput sa strige "demisia, demisia", injurindu-l pe George Copos, unul dintre actionarii gruparii giulestene. De asemenea, fanii Rapidului au afisat un banner pe care era scris: "Va obligam sa cistigati, altfel aici nu mai jucati".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii