Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Perform Baschet" - etapa a doua

Sâmbătă şi duminică, se derulează cea de-a doua acţiune din Programul Naţional de Dezvoltare U15 - "Perform Baschet, Un pas înainte!", proiect derulat de Federaţia Română de Baschet din venituri proprii.
La zona de la Galaţi participă baschetbalişti născuţi în anul 1996 şi mai mici de la clubul brăilean CS Cuza Sport, dar şi din Vrancea, Buzău şi oraşul organizator.
Cuza Sport Brăila este reprezentată de 10 baschetbalişti, Eugen Panţuru, Ionuţ Picuş, Felix Coteţ, Marcel Hornea, Dragoş Ion, Mihai Moraru, Ştefan Negoiţă, Răzvan Ilie, Ovidiu Pop şi Radu Iordăchescu.
Vor avea loc două antrenamente pe zi, urmând ca la finalul stagiului de pregătire să se alcătuiască o selecţionată care să participe la un turneu naţional.
"Prin această acţiune se urmăreşte dezvoltarea calităţilor tehnice a acestor copii. În luna mai, cele opt selecţionate vor participa la un turneu care va constitui totodată şi un criteriu de selecţie pentru loturile naţionale", a declarat Mircea Totolici, antrenorul clubului Cuza Sport.
Categorie articol: 

Comentarii