Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Perechea Mihaela Ioana Cernat - Emil Impuscatu a urcat pe podium

In week-endul trecut, Sala Sporturilor din Ploiesti, a gazduit cea de-a patra editie a Festivalului National de dans sportiv, concurs organizat de clubul Sport Dance Prahova, la care au participat 400 de perechi reprezentind 50 de cluburi si asociatii din tara.
In sala "Olimpia" dansatorii sportivi au evoluat pe ritmuri de vals lent, quick step, slow-fox, tango si vals vienez, la sectiunea standard sau cha-cha, samba, rumba, passo-doble si jive la sectiunea latino. Nu au lipsit categoriile open, in cadrul carora s-au intrecut cei mai valorosi dansatori.
La editia din acest an a participat si perechea braileano-galateana, Mihaela Ioana Cernat - Emil Impuscatu. Cei doi au avut o evolutie foarte buna reusind in final sa ocupe locul al treilea la clasa D, categoria de virsta 16-35 ani.
"A fost un concurs extrem de puternic la categoria noastra de virsta. Am fost singura pereche sub 18 ani din finala, ceilalti depaseau cu mult 20 de ani si erau componenti ai unor cluburi puternice din tara precum Hobby Danca Bucuresti sau Floris Bistrita, dar ne-am concentrat si am reusit un rezultat bun. Simbata, 22 septembrie, la Bucuresti, vom debuta la Open basic si sper sa ne continuam parcursul foarte bun din acest an", a declarat Mihaela Ioana Cernat.
Categorie articol: 

Comentarii